Šport
30 ogledov

Kraljevi sprejem za srebrnega Kozmusa

Primož Kozmus sprejem Brežica olimpijske igre 2012 London
1/18
Saša Despot
Po sprejemu na Brniku so srebrnega Primoža Kozmusa sprejeli še someščani v Brežicah. Korl je bil tudi tokrat deležen sprejema, ki si ga zaslužijo le največji šampioni. Več pa v galeriji.

Več kot tisočglava množica navdušenih Posavcev je v petek napolnila osrednje prizorišče v Brežicah in dočakala prihod svojega srebrnega junaka Primoža Kozmusa. Okrog enaindvajsete ure sta se oba Primoža (še Četrtič, maser, op. a.) skozi koridor navijačev prebila na oder in poskrbela za vrhunec novega sprejema ob osvojitvi kolajne, ki sedaj v Brežicah poteka že tradicionalno, saj se Primož z vsakega velikega tekmovanja vrača z odličjem. Baloni in slogani na majicah navijačev in transparentih so povedali dovolj: dalje do nove medalje, kdor zna, zna itd.

Primož je svoj prihod pospremil z besedami: "Hvala, Brežice. Vedel sem, da bo spet največje veselje, ko se vrnem domov, niste me razočarali. Ta kolajna je spet posvečena vsem vam, ki ste mi stali ob strani. Dobil sem veliko podpore že pred tekmo, kar mi je dalo poseben zagon, da kladivo vržem čim dlje. Letos je bil boj trd, ampak evo, nova kolajna je tu!" Tudi letos se je Primož po uradni slovesnosti na odru pridružil množici in se posvetil domačinom, da so skupaj dolgo v noč lahko proslavili nov izjemen uspeh slovenskega športa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.