Šport
10 ogledov

Kristan po tekmi v bolnišnico

Slovenija Danska Vojens kvalifikacije za OI olimpijske igre Kristan HZS/Drago Cvetanovič
Vratar slovenske hokejske reprezentance in zagrebškega Medveščaka, Robert Kristan, je moral v torek po drugi četrtfinalni tekmi lige Ebel v Salzburgu na preventivni pregled v bolnišnico. Med tekmo je vanj priletel nasprotni napadalec Daniel Welser.

Kot poročajo na spletni strani zagrebškega kluba, bo več znanega po današnjih dodatnih pregledih. "Robert Kristan je med tekmo po naletu nasprotnega igralca dobil udarec v zgornji del telesa. Preventivno so ga odpeljali na pregled v tamkajšnjo bolnišnico, v vratih pa ga je zamenjal drugi vratar (Michael,  op. p.) Ouzas. V sredo bo Kristan opravil še preglede v Zagrebu in obvestili vas bomo o njegovem stanju," so zapisali na spletni strani zagrebškega kluba.

V Zagrebu upajo, da bo Kristan nared do petka, ko je na sporedu tretja tekma četrtfinala. Salzburg je v torek zmagal po podaljšku s 4:3 in izid v zmagah poravnal na 1:1. Tekmo je po uspešno izvedenem kazenskem strelu odločil Thomas Raffl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.