Šport
27 ogledov

Medveščak s 13 milijoni evrov proračuna

Medveščak Zagreb Tilia Olimpija EBEL ice fever zagreb arena Dalibor Urukalović/PIXSELL
Zagrebški Medveščak bo v prvo sezono v ligi KHL krenil s proračunom 13 milijonov evrov, ob tem pa se ne odrekajo niti igranju v ligi Ebel.

Predsednik zagrebškega hokejskega kluba Medveščak Damir Gojanović je v pogovoru za ruski R-sport razkril, da bo proračun medvedov v drugi najmočnejši ligi na svetu KHL, v kateri bo v dresu Amurja nastopal tudi Slovenec Jan Muršak, znašal okoli 13 milijonov dolarjev. Medveščak se ne bo odrekel niti nastopom v ligi Ebel, pravi Gojanović.

Ob tem je Gojanović poudaril, da klub v premierni sezoni nima visokih ciljev, da je "zmaga že uvrstitev v ligo KHL", in dodal, da bi bila uvrstitev v končnico lepa nagrada. "Pripravljeni smo na vse izzive," je dejal predsednik Medveščaka.

Medveščak se, po besedah Gojanovića, ne bo odrekel niti nastopom v razširjenem avstrijskem prvenstvu, ligi Ebel. "Želimo ostati v ligi Ebel in skušali bomo to uresničiti ali samostojno ali v partnerstvu s kakšnim drugim klubom," je še dejal Gojanović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.