Šport > Moto športi
3881 ogledov

Grozljivka na Nascar dirki! Šampion s 300 km/h priletel v zid ter zagorel

Ryan Newman Reševalni pas/Twitter
Dirko Daytona 500 je popolnoma zasenčila grozljiva nesreča Ryana Newmana.

Nascar voznik Ryan Newman je utrpel hude poškodbe v nesreči, ki se je pripetila na znameniti dirki Daytona 500.

Newman je bil še tik pred ciljem v vodstvu ter bitki za zmago, nato pa je po kontaktu z enim izmed nasprotnikov izgubil nadzor nad avtomobilom ter s hitrostjo 300 km/h trčil naravnost v zid.

Tu pa se je grozljivka šele dobro začela, saj se je približevala velika skupina dirkačev, izmed katerih je Corey LaJoie naletel naravnost na Newmana, ter ga katapultiral v zrak. Avto se je prevrnil, oddrsel s steze ter zagorel.

Pomoč je kmalu prihitela na kraj nesreče, kjer so ogenj pogasili, nesrečnega voznika pa potegnili iz vozila. Newman naj bi v nesreči utrpel zelo hude poškodbe.

"Ryan Newman je bil hospitaliziran v zdravniškem centru Halifax. Stanje je resno, toda zdravniško osebje pravi, da poškodbe vendarle niso smrtno nevarne. Zahvaljujemo se za vaše misli in molitve, obenem pa vas prosimo, da spoštujemo zasebnost Ryana in njegove družine v teh težkih časih. Cenimo vašo potrpljenje ter sodelovanje, mi pa bomo objavili nove informacije, ko bodo te na voljo," so sporočili iz Nascarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice