Šport > Moto športi
31 ogledov

Kubica v zadovoljivem stanju

Robert Kubica se želi čim hitreje vrniti v dirkalnik. (Foto: EPA) EPA
Robert Kubica je bil z intenzivnega oddelka bolnišnice v Liguriji premeščen na fizioterapijo. Operacija komolca je bila verjetno njegova zadnja.

Nesrečnega poljskega dirkača Roberta Kubico, ki se je hudo poškodoval med relijem pred štirinajstimi dnevi in ki je prestal več operacij po celem telesu, so iz intenzivnega oddelka bolnišnice v Liguriji premestili na fizioterapijo. "Njegovo zdravstveno stanje je zadovoljivo," pravijo zdravniki.

Kubico, sicer voznika formule ena, ki se je želel preizkusiti tudi na brezpotjih relija po Liguriji, so v sredo verjetno še zadnjič operirali. Zdravniki so se ukvarjali z njegovim komolcem, ki je ob trku v varnostno ograjo utrpel hude poškodbe. Že prej je moral na operacije noge, ramena ter zapestja. "Verjetno nove operacije ne bodo potrebne," je v sporočilu za javnost še zapisal zdravniški kolegij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.