Šport > Moto športi
48 ogledov

Lastnik Caterhama grozi z odhodom

Caterham EPA
Bogati malezijski poslovnež Tony Fernandez je zagrozil, da bo moštvo zapustilo karavano Formule 1, če se rezultati drastično ne izboljšajo.

Pet let že moštvo Caterhama sodeluje v karavani Formule 1, a v vsem tem času ekipa na dirkah ni osvojila še niti ene same točke. Mukotrpen boj za predzadnje mesto v konstruktorskem seštevku pa je ko kaže že pošteno načel potrpljenje lasntika Tonyja Frenandeza.

Malezijski poslovnež, ki ima v lasti tudi nogometni klub Queens Park Rangers in letalsko družbo AirAsia, je napovedal svoje slovo od Formule 1 v kolikor se stanje ekipe klamu drastično ne izoljša.

"Če bomo v ozadju, mislim da ne bomo več nadaljevali. Po petih letih brez osvojene točke vsakemu zmanjka potrpljenja in tudi denarja," je bil direkten Fernandez, ki je tudi dejal, da je formula 1 v primerjavi z nogometom precej bolj nezanimiva, predraga in ponuja premalo možnosti za presenečenja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.