Šport > Moto športi
947 ogledov

Massa: Bolje, da ne komentiram

felipe massa lance stroll Epa
Brazilski dirkač ni želel prilivati olja na ogenj.

Felipe Massa je v svoji zadnji sezoni v formuli 1 dirkal za Williams, kjer si je garažo delil z debitantom v elitnem dirkaškem športu Lanceom Strollom. Brazilec je odnos z mladim Kanadčanom večkrat primerjal z njegovim obdobjem pri Ferrariju, kjer se je imel priložnost učiti od Michaela Schumacherja.

Toda Massa in Stroll imata, kot kaže, precej drugačne poglede na to, kolikšne pomoči je bil s strani izkušenega Brazilca deležen 19-letni novinec.

formula 1 startna vrsta dekleta Konec ere Šport Ti prizori so zgodovina

"Mislim, da od njega nisem dobil čisto nobenega nasveta," je v pogovoru za Motorsport.com osupnil Stroll. "Bil je moj moštveni kolega, tako kot vsak drug. Ne vem, zakaj ljudje mislijo, da mi je bil kot mentor. Opravljal je svoje delo, jaz pa svoje. Kdor ga je opravil bolje, je dosegel boljši rezultat," je pristavil Kanadčan.

Brazilec, ki se je ob koncu lanske sezone poslovil od formule 1, ni podlegel skušnjavi. "Bolje, da ne komentiram," je zapisal na družbenem omrežju Twitter.

Massa je v formuli 1 dirkal v letih 2002 ter od 2004 do 2017. Največje uspehe je dosegel s Ferrarijem (2006-2010), kjer je osvojil vseh 11 zmag na dirkah za veliko nagrado.

V sezoni 2008 je bil le nekaj ovinkov oddaljen od naslova svetovnega prvaka, a je Lewis Hamilton tik pred koncem prehitel Tima Glocka in dirkača Ferrarija ugnal za eno samo točko.

Massa je nastopil na 269 dirkah za veliko nagrado, zadnja štiri leta je bil član Williamsa.

felipe massa lance stroll | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice