Šport > Moto športi
18066 ogledov

Shakira in znani športnik še drugič ujeta skupaj. Kaj se plete?

Shakira in Lewis Hamilton ujeta skupaj Profimedia
Neverjetno. Povezovali so jo s Tomom Cruisom, s katerim naj bi se spogledovala na dirki, kmalu zatem pa se je dobila z enim najboljših dirkačev formule 1 vseh časov – Lewisom Hamiltonom. Sledil je tudi drugi zmenek, so prepričani tuji mediji.

Po družbenih omrežjih je zaokrožil videoposnetek, kjer se Shakira po nedeljski dirki v znani restavraciji Cipriani v Miamiju pridruži mizi Lewisa. Na VN Miamija so Shakiro sicer opazili v družbi hollywoodskega igralca Toma Cruisa, a očitno se kolumbijska pevka ni ogrela za starejšega, pač pa znova (njen bivši partner Gerard Pique je od nje mlajši točno 10 let) za mlajšega, in sicer Lewisa Hamiltona. Z 38-letnikom se je 46-letna Shakira dobila na večerji že po dirki v Miamiju, tuji mediji pa pišejo, da je sledil tudi drugi zmenek, in sicer jo je Lewis povabil na izlet s čolnom. 

shakira Magazin FOTO: Se je Shakira zagrela za tega 14 let starejšega mega zvezdnika?

"Shakira se je imela lepo s Tomom na dirki formule 1, toda nima nobenih namenom, da bi z njim hodila. Bil je zelo prijazen in uživala je v njegovi družbi, toda trenutno nima namena hoditi z njim ali s komer koli drugim. Osredotočena je na otroka in kariero," je povedal vir blizu pevke za US Weekly. Očitno pa je drugače pri Hamiltonu, ki so mu v preteklosti posteljo že grele številne znane osebnosti, tudi pevke, med drugim čudovita Nicole Scherzinger, ki je od Britanca prav tako starejša, in sicer danes šteje 44 let. Skupaj sta bila sedem let.  

1/6
Profimedia

Tokrat je paparacem uspelo ujeti Shakiro in Lewisa, ko se s prijatelji odpravljata v čoln (spodaj prilagamo foto dokaz). Hamiltonu je na čolnu delal družbo eden boljših prijateljev Miles Chamley-Watson, poroča Dailymail, Shakiro pa so opazili v družbi sina Milana. Pri omenjenemu mediju sicer dodajajo, da se je v zadnjem času Hamiltona povezovalo z brazilsko manekenko Juliano Nalu, ki pa je tokrat na čolnu ni bilo. 

Komentarjev 1
  • Dragonja 12:08 14.maj 2023.

    A ima Hamilton belo tetovažo?