Šport > Moto športi
786 ogledov

Rossi ni osamljen primer, trening zahteval novo žrtev

jack miller Epa
Po Valentinu Rossiju se je na treningu poškodoval še en dirkač razreda motoGP.

Avstralski motociklist Jack Miller si je med treningom z motorjem za trial v Andori zlomil desno nogo. Zaradi tega bo izpustil vsaj prihajajočo dirko razreda motoGP za veliko nagrado Japonske v Motegiju.

Millerja so že operirali v Barceloni, kjer je dobil železno ploščico in osem vijakov. Avstralca zdaj čaka fizioterapijo, upa pa, da bo nared do domače dirke v Avstraliji, ki bo na sporedu med 20. in 22. oktobrom.

Plaz kritik Šport Rossi razkril podrobnosti nesreče valentino rossi Fenomen Šport Rossi odvrgel berglo in skočil na motor

"Seveda sem razočaran in jezen, da moram zaradi poškodbe, ki sem jo staknil na treningu, odsedeti VN Japonske. Še posebej zato, ker niti ni bila nesreča. Izgubil sem oprijem s prednjim kolesom in nogo postavil na tla. V devetih od desetih primerov bi se s tem zaključilo, a očitno se je noga zataknila in zlomil sem desno golenico blizu kolena," je pojasnil Miller in dodal: "Kljub vsemu sem odločen, da bom spet na motociklu na Phillip Islandu in temu bova sledila s fizioterapevtom."

Miller je trenutno 12. dirkač v seštevku svetovnega prvenstva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice