Šport > Moto športi
13 ogledov

Rossi: ''Pričakoval sem več''

crutchlow marquez rossi Reuters
Valentino Rossi je zadovoljen s tretjim mestom na dirki za VN Nemčije, vendar priznava, da je pričakoval boljši rezultat.

Z odpovedjo Danija Pedrose in Jorgeja Lorenza se je konkurenca v razredu motoGP močno skrčila, kar je najbolje izkoristil Marc Marquez, ki je dobil dirko za VN Nemčije.

Valentino Rossi je dirko končal na tretjem mestu in se prvič po letu 2009 v Nemčiji zavihtel na zmagovalni oder. Za ''Doktorja'' je bila to že druga zaporedna uvrstitev med najboljše tri, saj je pred dvema tednoma zmagal v nizozemskem Assnu.

''Rezultat je dober. Uvrstitev na stopničke je vedno dober rezultat, vendar sem pričakoval več. Pričakoval sem boljšo dirko. Prvih deset krogov ni bilo slabih, kasneje pa sem imel težave. Preveč sem drsel,'' je povedal Rossi, ki ga je v boju za drugo mesto ugnal Britanec Cal Crutchlow.

''Delati moramo naprej, da ohranimo stik z vodilnimi. Naslednja je Laguna, zelo posebna dirka, kjer bomo poskusili doseči še boljši rezultat. Pet dirkačev je zelo hitrih in sedaj smo bliže skupaj, saj sta Pedrosa in Lorenzo na žalost poškodovana. Če se bom želel boriti za naslov, bom moral dirkati hitreje,'' je priznal Rossi, ki s 101 točko zaseda četrto mesto v skupnem seštevku prvenstva motoGP.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.