Šport
11 ogledov

Nadala čaka težko delo na poti do zlata

V četrtek so v Pekingu opravili žreb teniškega turnirja. Mnogi napovedujejo, da bo olimpijski turnir v Pekingu najmočnejši doslej, saj se tako Nadal kot Federer želita okititi z zlatom.
Rafael Nadal se bo v prvem kolu olimpijskega turnirja v Pekingu, ki se začne v soboto, pomeril z Italijanom Potitom Staracejem. Številka ena Roger Federer, ki ga bo 18. avgusta na prestolu zamenjal Nadal, pa se bo srečal z Rusom Dmitrijem Tursonovom. Nadal, letošnji wimbledonski in pariški zmagovalec, bo imel težje delo v nadaljevanju. Na poti do finala se lahko pomeri s Srbom Novakom Djokovićem in Britancem Andyjem Murrayem. Presenetljivi dvakratni olimpijski prvak iz Aten Nicolas Massu se bo v uvodnem dvoboju pomeril z Belgijcem Stevom Darcisom.

Ženska številka ena Ana Ivanović je za nasprotnico v prvem kolu dobila Ukrajinko Marijo Koritsevo, njena rojakinja in zaenkrat še druga igralka sveta Jelena Janković pa se bo pomerila s Caro Black iz Zimbabveja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.