Šport
35770 ogledov

Neymar ima vse, razen nje, ki jo ljubi

instagram
Neymar, ki bo na teden zaslužil okrog 600 tisoč evrov, ima vse, kar si želi, razen ženske, ki jo ljubi, trdijo njegovi prijatelji.

Neymar ima avtomobile, vredne 20 milijonov evrov, letalo, vredno 15 milijonov evrov in nepremičnine po vsem svetu. Na njegovo žalost pa je za vse to vseeno 21-letni Bruni Marquezine. Potem ko sta bila pet let skupaj, ga je junija po dopustu v Afriki, kjer sta šla na safari, zapustila.

 

Happy Valentine's Day ❤️

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

 

Medtem ko mediji poročajo o njegovem prestopu v PSG, za katerega so Barceloni plačali rekordno odkupno klavzulo 222 milijonov evrov, Neymar pa si je izposloval letno plačo 30 milijonov evrov neto, kar je skoraj 600 tisoč evrov na teden ali 82 tisoč evrov na dan, njegovo bivše dekle objavlja fotografije, kako se sonči.

 

vou sentir saudades de você, verão

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) on

Sledov žalosti ni videti, s svojega profila pa je izbrisala vse skupne fotografije z Neymarjem. On jih ima še vedno objavljene. Pod eno je napisal: "Ljubezen, ki se ne bo nikoli končala".

 

Te esperando ansiosamente ❤️ #VemLogo @brumarquezine

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Njegovi prijatelji so izpostavili, da sta zvezo prekinila po skupnem dopustu z njegovo družino. Neymar sicer zelo zaupa očetu, a na Bruno je povsem nor. Ona je edina ženska, ki jo ljubi, je povedal njegov prijatelj.

Komentarjev 1