Šport > Nogomet
15 ogledov

Agent: "Gareth je boljši od Neymarja"

gareth bale EPA
Po besedah agenta Garetha Balea je Valižan pripravljen razmisliti o ponudbi madridskega Reala, če se bo slednji uspel uskladiti s Tottenhamom glede višine odškodnine.

Nogometni agent Jonathan Barnett, ki zastopa tudi odličnega Valižana Garetha Balea, je za špansko televizijo zatrdil, da bi bil izjemni krilni igralec Tottenhama počaščen, če bi ga kontaktiral predsednik madridskega Reala Florentino Pérez z željo, da pride na Santiago Bernabéu.

"Če bi se nekdo s slovesom kot je Florentino Pérez oglasil in izrazil zanimanje za Garetha, bi bila to velika čast in bi z veseljem poslušali, kaj ima povedati," je dejal Barnett.

Tottenham sicer želi, da bi Bale, ki ima pogodbo s klubom iz severnega Londona sklenjeno do leta 2016, ostal na stadionu White Hart Lane in da bi še podaljšal svojo zvestobo. Barnett je ob tem povedal, da se ne pogovarja z nobenim drugim klubom.

"Več je vreden kot Neymar"

Valižanov agent pričakuje, da bi v primeru prestopa odškodnina za njegovega varovanca morala presegati vsoto, ki jo je Barcelona namenila za prihod Brazilca Neymarja. Čeprav Katalonci niso razkrili, koliko so skupno plačali za otroka Santosa, pa se špekulira, da bi bil prestop lahko vreden tudi okrog 65 milijonov evrov.

"Bale je boljši kot Neymar. Dokazal se je v najboljši ligi na svetu. Morda se sliši noro, toda naj Neymar stane kolikor hoče, Gareth je vreden več. Upam, da ga kakšen klub noče podpisati le za to, ker ni dobil Neymarja. Mislim, da bi Gareth moral biti prva izbira vsakega kluba," je zaključil Barnett.

Gareth Bale je v pretekli sezoni za Spurs dosegel 26 golov. V 146 nastopih v Premier ligi je zabil 42 zadetkov, zbral pa je tudi že 41 nastopov za Wales.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.