Šport > Nogomet
9 ogledov

Allegrijeva dilema: Birsa ali Niang?

massimiliano allegri EPA
Trener AC Milana Massimiliano Allegri je po porazu proti Napoliju (1:2) okaral napadalca Maria Balotellija. Italijan za tekmo proti Bologni koleba med Valterjem Birso in M'Bayem Niangom.

AC Milan je v četrtem kolu italijanske nogometne lige izgubil proti Napoliju (1:2) in se na lestvici Serie A nahaja šele na 12. mestu.

Tekma na San Siru se je slabo končala za Maria Balotellija, ki je v 90. minuti prejel rdeči karton, zaradi neprimernega obnašanja pa bo moral počivati tri tekme. ''Moral bo odrasti. Ni več otrok,'' je povedal trener Massimiliano Allegri, ki bo imel proti Bologni nekaj težav s sestavo ekipo.

Birsa ali Niang?

Rossonere nocoj čaka tekma proti Bologni, Allegri pa še vedno ni prepričan, ali bo v igro poslal Valterja Birso ali M'Baya Nianga. ''Moramo se osredotočiti. Ne želim, da ponovno prejmemo zadetek iz prekinitve. Proti Napoliju smo z izjemo prvih šestih minut igrali zelo dobro. Pokazati moramo več agresivnosti. Ni naključje, da je bil Pepe Reina najboljši nogometaš na igrišču. V povratek smo verjeli vse do zadnjega sodniškega piska,'' je povedal Allegri in dodal: ''Moram razmisliti, ali bo začel Birsa ali Niang.''

Allegri je še enkrat poudaril, da bo Balotelli moral spremeniti svoj odnos. ''Njegov odnos je napačen. Nogometaši AC Milana se ne bi smeli tako obnašati. Mario je napravil napako, ki je stala ekipo in navijače. Odločitev, da se ne bomo pritožili, je preprosta. Prepričan sem, da bo spoznal, da je v težave spravil celotno ekipo,'' je zaključil Italijan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.