Šport > Nogomet
1382 ogledov

"Messiju česa takšnega ne bi storil!"

neymar cavani Reševalni pas/Twitter Neymar in Cavani sta se prepirala, kdo bo izvedel prosti strel.
Novo poglavje drame v Parizu.

Pretekli konec tedna je ligaško dogajanje v Franciji zaznamovalo nesoglasje med Neymarjem in Edinsonom Cavanijem, saj se zvezdnika Paris Saint-Germaina nista znala dogovoriti, kdo bo izvedel prosti strel oziroma 11-metrovko. Vmes naj bi posegel Dani Alves, ki je žogo navidezno ščitil pred Cavanijem in jo namerno izročil rojaku.

Brazilca, ki je z Neymarjem igral v Barceloni, je kritiziral urugvajski napadalec Diego Forlan, ki je dejal: "Ne razumem Alvesa. Žogo je vzel Cavaniju in jo dal Neymarju. Cavani si zasluži spoštovanje. Že leta dosega gole in izvaja najstrožje kazni. Neymar česa takšnega ne bi storil Lionelu Messiju. Ni želel, da Cavani izvede 11-metrovko. Obnašal se je kot majhen otrok," je dejal Forlan.

dani alves | Avtor: Epa Epa

Alves se je odzval prek družbenega omrežja in zatrdil, da je bil v resnici on žrtev, saj žoge ni branil pred Cavanijem, temveč tudi pred ostalimi igralci.

"Ne vem, katero tekmo si gledal, vendar nisem vzel žoge soigralcem. Ravno obratno, oni so jo vzeli meni. V vednost, zadnji gol s prostega strela sem dosegel jaz. Drži gofljo in nehaj ustvarjati dramo z mojim imenom," je sporočil Brazilec.

Francoski L'Equipe poroča, da se je Neymar za incident opravičil svojim soigralcem, trojica glavnih akterjev pa naj bi se zbrala na prijateljski večerji, na kateri so razčistili vsa nesoglasja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.