Šport > Nogomet
116 ogledov

Ancelotti razkril, kaj je dejal sodniku

viktor kassai real madrid bayern carlo ancelotti Profimedias
Trener Bayern Münchna Carlo Ancelotti je povedal, kaj je po porazu proti Real Madrid dejal glavnemu sodniku Viktorju Kassaiju.

Real Madrid je na povratni četrtfinalni tekmi Lige prvakov na Santiago Bernabéuu premagal Bayern München (4:2) in se s skupnim izidom 6:3 uvrstil med štiri najboljše ekipe na stari celini.

Galaktikom je do velikega uspeha pomagal madžarski delilec pravice Viktor Kassai. Priznani sodnik je dovolil dva gola iz prepovedanega položaja (odgovornost za to gre pripisati stranskemu sodniku!) in v 84. minuti srečanja neupravično izključil Artura Vidala. Da sojenje ni bilo na nivoju najmočnejšega klubskega tekmovanja v Evropi, se je strinjal tudi domači trener Zinedine Zidane.

Mirni in preudarni Carlo Ancelotti je po tekmi znova pokazal obilico samokontrole, saj je imel priložnost, da glavnemu sodniku napne nekaj krepkih, vendar je izbral drugačno pot.

Italijanski strateg, ki je od leta 2013 do 2015 sedel na klopi madridskega velikana, je imel za Kassaija le dve besedi: ''Dobro opravljeno,'' mu je dejal, novinarjem pa kasneje pojasnil svoj pogled na sporne odločitve.

''Pomislili smo na vse, razen na sodnika. Polfinalnega obračuna ne bo smele odločati takšne reči. To se na tem nivoju ne bi smelo dogajati. Sodnik ni bil dorasel nalogi,'' je povedal Ancelotti in pozornosti usmeril na dogajanje v ligaškem prvenstvu, kjer imajo Bavarci osem točk prednosti pred Leipzigom.

"Sodnik, ki igra za Real Madrid''

Kassai je dan po tekmi ena najbolj osovraženih oseb v Münchnu, kjer vsaj nekaj časa ne bo dobrodošel. S svojimi odločitvami je okrepil prepričanje teoretikov zarote, da Uefa favorizira Real Madrid, nek nepridiprav pa je celo spremenil njegov opis na spletni enciklopediji Wikipedia. ''Viktor Kassai je madžarski nogometni sodnik, ki trenutno igra za Real Madrid,'' je zapisal neznani storilec, a je bil njegov vnos kmalu odstranjen.  

 
Komentarjev 1
  • mrki 18:01 19.april 2017.

    Dejte novinarji bit mal več objektivni !! pred 14 dnevi pa smo brakli in še sedaj novinarji nabijajo o ČUDEŽU na Camp Nouu !! ki mu je ime Deniz Aytekin !!