Šport > Nogomet
13 ogledov

Anži: Eto'o ne bo videl Interja!

Samuel Eto'o Eto gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava EPA
Bogati in zapravljivi Anži je odločno zavrnil namigovanja, da naj bi najbolje plačanega nogometaša na svetu Samuela Eto'ja pozimi za dva meseca posodili njegovemu nekdanjemu klubu Interju.

Pri Anžiju so vse prej kot z navdušenjem sprejeli novico, da naj bi se njihov najbolje plačani nogometaš, ki je mimogrede tudi najbolje plačani nogometaš na svetu, Samuel Eto'o pozimi kot posojen igralec vrnil k svojemu nekdanjemu klubu Interju. Predsednika črno-modrih Massimo Moratti je pred dnevi izjavil, da je kar 90 odstotkov možnosti, da se Kamerunec ne vrne v svetovno prestolnico mode, a vseeno ni želel dokončno zavrniti možnosti za prihod Eto'ja.

Ob vseh špekulacijah in govoricah pa so se delodajalci Kamerunca odločili, da končajo govorice o njegovem morebitnem povratku k Interju. "Med zimo se bo Eto'o skupaj s soigralci v Turčiji ali Nemčiji pripravljal na drugi del prvenstva," je za Il Corriere dello Sport izjavil direktor Anžija German Chistyakov in dodal: "Ni možnosti, da bi Samuela februarja videli v Italiji." Inter po odhodu Eto'ja v mrzlo Rusijo še ni našel prave forme in je trenutno le pri štirih točkah s prvih petih tekem Serie A.

Komentarjev 1
  • Nejc Roškar 19:53 15.oktober 2011.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega sveta.