Šport > Nogomet
68 ogledov

Au! Grda poškodba Ibrahimovića

zlatan ibrahimović poškodba
1/7
EPA
Manchester United je na povratni četrtfinalni tekmi Lige Evropa po podaljšku izločil Anderlecth in plačal visok davek.

Manchester United se je uvrstil v polfinale Lige Evropa, potem ko je na povratni četrtfinani tekmi premagal Anderlecht (2:1) in se s skupnim izidom 3:2 prebil med najboljše štiri ekipe drugega najmočnejšega klubskega tekmovanja v Evropi.

Domače je na Old Traffordu v vodstvo popeljal Henrikh Mkhitaryan, preden je za izenačenje poskrbel Sofianne Hanni. Ekipi do konca rednega dela nista več dosegli zadetka, zato se je tekma prevesila v podaljške. V uvodu drugega je odločilni zadetek za zmago rdečih vragov zadel Marcus Rashford.

Portugalski strateg José Mourinho, ki v Premier League nima več možnosti za naslov, zato bi mu zmaga v Ligi Evropa pomenila obliž na rano, kljub uspehu ni bil pretirano nasmejan, saj je ob izteku rednega dela ostal brez napadalca Zlatana Ibrahimovića.

Prvi strelec rdečih vragov je v 90. minuti nerodno pristal po zračnem dvoboju s Karo Mbodjijem, pri čemer mu je desno koleno obrnilo v nasprotno smer.

Nekdanji švedski reprezentant se je v bolečinah sesedel po tleh, na pomoč pa mu je morala priskočiti zdravniška služba. Šved se ni odločil za nosila, ampak je raje odšepal proti zaskrbljeni Unitedovi klopi.

Mourinho je za britanske medije povedal, da so prve informacije o zdravstvenem stanju napadalca ''dokaj negativne''. ''Raje bi počakal, a nimam dobrega občutka. Želim si ostati optimističen, vendar nisem. Več ne morem povedati. Nisem zdravnik,'' je dejal trener Manchester Uniteda.

O poškodbi prvega zvezdnika so se na družabnih omrežjih razpisali tudi navijači rdečih vragov, ki so si enotni, da je za napadalca sezona končana.

 
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.