Šport > Nogomet
156 ogledov

Bayern bo vodil 72-letni trener

Jupp Heynckes
Jupp Heynckes, nekdanji trener nemškega nogometnega velikana Bayerna, ki je konec septembra odslovil trenerja Carla Ancelottija, naj bi se vrnil na Bavarsko.

Časnik Sport Bild v današnji spletni izdaji poroča, da naj bi 72-letni Jupp Heynckes sedel na klop Bayerna do konca sezone. Za zdaj vesti pri nemškem prvaku niso potrdili.

Nekdanji nemški reprezentant v sedemdesetih letih je z Bayernom spisal lepo pravljico, v sezoni 2013 je z bavarskim klubom osvojil trojček - zmage v Ligi prvakov, prvenstvu in pokalu. To je bila tudi njegova zadnja sezona na trenerski klopi tega kluba.

carlo ancelotti Zakulisje Šport Zato je Ancelotti v resnici moral spakirati kovčke

"Bayern je potegnil Juppa Heynckesa iz 'penzije'," so zapisali pri Bildu in novico označili za "trenersko vrnitev leta". Tudi angleški Sky prav tako danes poroča, da bo veteran še četrtič prevzel trenersko taktirko pri Bayernu.

Heynckes je Bayern vodil že med letoma 1987 in 1991, drugič se je na klop nemških prvakov usedel na kratko kot začasni trener leta 2009, nazadnje pa še med letoma 2011 in 2013.

Jupp Heynckes | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.