Šport > Nogomet
19 ogledov

Berlusconijev brat: Mario je naš črnuh

Balotelli Prandelli Italija Nizozemska trening Firence Coverciano EPA
Pravljični povratek Maria Balotellija v Milano, kjer je po prestopu k AC Milanu že na svoji prvi tekmi zabil dva gola, je z rasističnimi opazkami več kot očitno pokvaril podpredsednik kluba in brat Silvia Berlusconija Paolo Berlusconi, ki je napadalca italijanske reprezentance označil za črnuha.

Na videoposnetku, ki se vrti po vseh italijanskih medijih, je razvidno, kako podpredsednik kluba Paolo Berlusconi, sicer brat nekdanjega italijanskega premierja in trenutnega predsednika AC Milan Silvia Berlusconija, v družbi prijateljev izreče nekaj kontroverznih besed.

"Zdaj pa pojdimo gledat našega malega črnuha v družini, norca," v videu, ki so ga med drugim objavili Tuttosport (www.tuttosport.com) in drugi portali italijanskih medijev, med drugim tudi La Repubblica in Corriere TV, o Mariu Balotelliju pove Berlusconi.

"Vabljene so tudi vse mlade gospodične – imeli boste tudi priložnost, da spoznate predsednika," je še pristavil Berlusconi, kar je pri navzočih izzvalo nekaj smeha. Mediji poročajo, da je Milanov podpredsednik besede izrekel ob koncu političnega mitinga v Varedu blizu Milana.

Le kaj si misli Boateng?

Balotelli je po prihodu iz Manchestra Cityja po sili razmer tekmo z Udinesejem na San Siru začel od prve minute in zabil oba zadetka rdeče-črnih, tudi zmagovito enajstmetrovko v sodnikovem podaljšku (2:1). Spletni uporabniki so šokirani nad besedami podpredsednika kluba.

Te so še posebno boleče, potem ko je njegov sloviti brat Silvio stopil v bran svojim nogometašem, ki so na pobudo Kevina-Princa Boatenga na lastno pest končali prijateljsko tekmo s Pro Patrio, na kateri so ganskega reprezentanta zmerjali z opičjimi vzkliki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.