Šport > Nogomet
111 ogledov

Bivši vratar Barçe izven smrtne nevarnosti

Rüştü Reçber Rustu Recber Profimedia
Turški čuvaj mreže ostaja v bolnišnici, a se počuti bolje.

Nekdanjemu turškemu nogometnemu reprezentančnemu vratarju Rüştüju Reçberju se je zdravstveno stanje po okužbi z novim koronavirusom močno izboljšalo. Zapustil je intenzivno nego in ni v življenjski nevarnosti, so poročali nekateri turški mediji.

"Še vedno je v bolnišnici, a ne na intenzivni negi, ampak v normalni sobi. Dobro se počuti in se bo še bolje," je sporočila njegova žena Isil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merak eden bizim için tedirgin olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum..Zor ve ağır günler, Tedavimiz normal odada stabil şekilde devam ediyor, daha iyi olacağız inşallah 1sn dahi göremiyorum eşimi şu an ama biliyorum ki emin ellerde.. 5 gün olmuş ben günleri saatleri hatırlamıyorum hasta olanları düşünün Allah hepsine güç versin,, Bu dönemde testler PCR ve kan testi olarak yapılıyor.En saglıklısı kan testi orada taşıyıcı olanlar da çıkıyor.Bogaz ve burundan alınan örneklerde test yanlış sonuç verebiliyor,, Var olan tüm grip ,soğuk algınlığı, zaturre bu virüsle bağlantılı şu an önemli olan virüs yükü ve nasıl atlatacagınız.Zaturre en sıkıntılı olanı çünkü akciğerlere inmiş oluyor artık,, burada da ilk sınavınızı virüsle akciğerde veriyorsunuz.Kronik hastalıklara, yaşa gelmeden önce ilk aşama ciğerlerde.Eşim sporcu, sigara kullanmıyor ve kendisine dikkat ediyor olmasına rağmen bu kadar sarsıldı.Sigara içenler için durum çok kritik.İçmeyin, bırakın vesile olsun..Allaha emanet olun..#seniseviyoruz#seniözledikRR

A post shared by Isil Recber (@isilrecber) on

Rüştü Reçber Legenda Šport "Koža mu je posivela, ni več mogel govoriti."

Po poročanju turških medijev naj bi se Rüştü Reçber virusa nalezel prav od žene, ki naj ne bi upoštevala obvezne 14-dnevne karantene po prihodu iz ZDA in obiskala svoj kozmetični salon. Isil Reçber je obtožbe kategorično zavrnila. 

"To je laž. Nisem šla v kozmetični salon. Stanovanje sem zapustila samo enkrat, a v tem trenutku mi je popolnoma vseeno za ta medijski linč. Mar mi je samo za to, da bi Rüştü ozdravel," je povedala soproga 46-letnega čuvaja mreže.

Rüştü Reçber je branil za v domovini branil za Burdurgücü, Antalyaspor, Fenerbahçe in Beşiktaş, med letoma 2003 in 2006 je bil član Barcelone. Za elitno reprezentanco Turčije je zbral 120 nastopov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.