Šport > Nogomet
5 ogledov

Bolt jezno nad United: "Moyes, kupi vezista!"

Bolt Manchester United Instagram Moyes poziv nakup prestop Instagram
Po nedeljskemu porazu proti Liverpoolu navijači Manchester Uniteda pozivajo vodilne v klubu, da naj vendar posežejo za okrepitvami. Oglasil se je tudi Usain Bolt.

Ko te k nakupom pozove najhitrejši človek na planetu, potem je to znak za rdeči alarm. To se je zgodilo trenerju Manchester Uniteda, Škotu Davidu Moyesu, ki je v nedeljo na tekmi Premier League doživel prvi ligaški poraz na klopi rdečih vragov.

Na njegovo žalost mu ga je zadal prav največji rival aktualnih prvakov, Liverpool, ki je na Anfieldu razgalil Unitedovo nemoč na sredini igrišča. Čeprav je Moyes celo poletje lovil Cesca Fàbregasa, se je nekdanji kapetan Arsenala odločil ostati pri Barceloni, United pa je ostal brez zveneče okrepitve.

Potrebujejo ustvarjalnega vezista

Po porazu z Liverpoolom so bile pomanjkljivosti znova vidne, med številnimi odzivi na socialnih omrežjih pa prav gotovo izstopa videoposnetek, pod katerega se je podpisal nihče drug kot svetovni rekorder v teku na 100 in 200 metrov, Jamajčan Usain Bolt.

Bolt, znani navijač Uniteda, je jezo nad predstavo svoje ekipe stresel prek Instagrama, z resnim obrazom pa Moyesu sporočil, da njegova ekipa več kot očitno potrebuje ustvarjalnega vezista.

"Takoj! Zdaj!"

"Jaz sem Usain Bolt, velik navijač Manchester Uniteda. David Moyes, potrebujemo ustvarjalnega vezista, enega, ki lahko podaja in ustvarja priložnosti. Takoj! Zdaj! Več nadzora. Resen obraz," vodilnim na Old Traffordu sporoča Bolt. 

Navijači sicer še vedno čakajo, da bodo Jamajčana nekoč ugledali tudi na nogometni zelenici. Znana je namreč njegova javna želja, da bi nekoč zaigral za svoj ljubljeni klub, ki pa v tem trenutku bolj kot hitrost potrebuje ustvarjalnost ...

Takole je sporočilo vodilnim pri Manchester Unitedu poslal najhitrejši mož na svetu:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.