Šport > Nogomet
20 ogledov

Brez pojasnila manjkal na ''tiskovki''

sergio ramos atletico real madrid copa del rey finale santiago bernabeu EPA
Trener Real Madrida José Mourinho se ni udeležil tiskovne konference pred nocojšnjim finalom španskega pokala. Namesto njega je na vprašanja odgovarjal branilec Sergio Ramos, Moujeva odsotnost pa je še dodatno potrdilo, kako slabi so odnosi v slačilnici belega baleta.

Tiskovne konference pred velikim finalom španskega pokala med Real Madridom in mestnim rivalom Atléticom se je udeležil Sergio Ramos, ki je nadomeščal Joséja Mourinha. Španec je že uvodoma dejal, da ne želi govoriti o trenerju, in zatrdil, da lahko sam odgovori na vsa vprašanja predstavnikov sedme sile.

Španski mediji se dan po ''tiskovki'' sprašujejo, zakaj Mourinho ni poslal svojega namestnika Aitorja Karanke, in ugotavljajo, da se je portugalski strateg želel izogniti morebitnemu medijskemu linču.

Mourinho, ki naj bi se po koncu sezone vrnil k Chelseaju, je znan po svojem ostrem jeziku. Spletni portal Marca.com piše, da se je želel Mourinho izogniti pogovoru s predstavniki sedme sile, saj bi ne glede na posledice vztrajal pri svojem pogledu na stanje v Real Madridu, kar bi lahko pripeljalo do novega razkola med trenerjem in ekipo.

Prepad med Mourinhom in njegovimi varovanci že dolgo ni več skrivnost, predčasno slovo od španske prestolnice pa je za Mourinha z vsakim dnem bolj verjetno.

''Frankie'' verjame v Mourinha

Vezist Chelseaja Frank Lampard, ki je naposled dočakal podaljšanje pogodbe z londonskim klubom, je prepričan, da bo José Mourinho uspešen, kjerkoli bo delal v prihodnosti. ''Če se José vrne v London, ali kamorkoli drugam, bo želel uspeti. Verjamem, da mu bo uspelo,'' je povedal 34-letni veteran.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.