Šport > Nogomet
43 ogledov

Ćiro: S Slovenijo bi bil svetovni prvak

Ćiro s svojimi izjavami pogosto poskrbi za dobro voljo nogometnih navdušencev. © Žurnal24 main
Ćiro Blažević pravi, da če ga pokliče predsednik NZS, takoj pride v Slovenijo in postane novi slovenski nogometni selektor.

Legendarni Miroslav Blažević - Ćiro, ki je v svoji trenerski karieri vodil nogometne reprezentance Švice, Hrvaške, Irana, Bosne in Hercegovine ter Kitajske, je takoj pripravljen prevzeti vodenje slovenske izbrane vrste.

77-letni hrvaški strateg je za športni časnik Ekipa v svojem slogu dejal: "S Slovenijo bi bil svetovni prvak. Poln sem energije za delo, nikoli nisem bil mlajši, nikoli nisem bil boljši trener."

Blažević, ki trenutno vodi Zagreb, je nekaj besed namenil tudi Srečku Katancu, ki se omenja kot najbolj resen kandidat za selektorski stolček, potem ko je svoj odstop podal Slaviša Stojanović: "Bilo bi nepravično, če o njem ne bi povedal vsega najlepšega. On je najboljši.“

Komentarjev 7
  • Žurnalček 11:44 13.december 2012.

    Še za svojo rit ne igrajo, ampak zgleda za stavnice !

  • vanč 12:43 12.december 2012.

    Joj mene,Čiroviča,pa Katanca pa smo spet tam ge je Mura.Še eden bi rad zaslužil pa nič delal.

  • Specijalec 10:39 12.december 2012.

    od kje pa tebi ta ideja, da igrajo s srcem za grb oz. zastavo???? si me pa nasmejal s to izjavo....igrajo zato, ker so plačani in PIKA. Če bi rekel npr. da Hrvatje ali, da bi omenil kakšno drugo državo ...prikaži več in rekel, da igrajo s srcem za grb nebi nič oporekal...ampak slovenski reprezentantje, da igrajo s recem za grb??????? WAKE UP!