Šport > Nogomet
965 ogledov

Costa nima vstopa na trening, trener ne popušča

antonio conte EPA Conte je namesto Coste v London pripeljal Alvara Morato.
Trener angleškega prvaka Antonio Conte je dokončno zapečatil usodo Diega Coste, ki v njegovi ekipi ni več dobrodošel.

Španski napadalec Diego Costa se po treh letih nepreklicno poslavlja od Stamford Bridgea, je sporočilo, ki ga je med pripravljalno turnejo po Aziji posredoval trener Chelseaja Antonio Conte.

Diego Costa | Avtor: EPA EPA
Po besedah italijanskega stratega, ki je že v debitantski sezoni v Premier League prišel do naslova angleškega prvaka, je bila usoda Coste zapečetana že med januarskim prestopnim roko, ko naj bi napadalec jasno izrazil željo po selitvi v kitajsko Super League.

Chelsea je bil sredi kampanje za naslov angleškega prvaka, zato njegovi želji ni ugodil, v odnosu med nogometašem in trenerjem pa so se pojavile nepopravljive razpoke.

"Costina situacija je bila zelo jasna že januarja. Kar zadeva mene, klub, Costo in njegovega agenta, je primer končan. Ne maram govoriti o igralcih, ki niso z nami. To je zaključeno," je prvič po izmenjavi sporočil, s katerimi je Costo obvestil, da ni del njegovega načrta za prihodnjo sezono, komentiral trener londonskega velikana.

Costa naj bi se vrnil v Atlético Madrid, od koder se je leta 2014 odpravil k Chelseaju. Svojo pripadnost madridskemu klubu, katerega član je slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak, je kazal med julijskimi počitnicami, ko se je zabaval v dresu Rojiblancosov.

Costa bo v primeru vrnitve v špansko prestolnico lahko v dresu Atlética zaigral šele januarja prihodnje leto. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice