Šport > Nogomet
3175 ogledov

Čustvena izpoved zdravnika, ki ga obtožujejo Maradonine smrti

Leopoldo Luque Reševalni pas/Twitter
Zdravnik, katerega obtožujejo uboja iz malomarnosti, je odprl svoje srce.

Osebni zdravnik Diega Armanda Maradone, osramočeni Leopoldo Luque, se je znašel pod preiskavo zaradi morebitne povzročitve smrti legendarnega nogometnega zvezdnika.

Nekdo laže Šport Šokantne obtožbe: je Maradona umrl zaradi malomarnosti?

Luque je potem, ko je izvedel, da je v centru preiskave, odprl svoje srce ter spregovoril o tem, kako je za svojega pacienta naredil vse, kar je le lahko.

"Diego je sovražil zdravnike ter psihiatre. Bil je zahteven pacient. Toda sam sem imel z njim drugačen odnos, bil sem njegov prijatelj. Moja naloga je bila, da mu pomagam razumeti, kaj potrebuje, kakšne nege je potreben."

Paolo Casarin Pristen Diego Šport Sodnik, ki ni sodil "božje roke", razkril, kaj mu je Maradona povedal po tekmi

"Veste, česa sem kriv? Kriv sem tega, da sem ga ljubil, da sem skrbel zanj, mu podaljšal življenje ter mu to napravil čim lepše," se je Luque čustveno izpovedal na tiskovni konferenci.

39-letni nevrokirurg, ki je 3. novembra operiral Maradono zaradi hematoma na možganih, je poudaril, da je smatral Maradono za velikega prijatelja, ki zanj ni bil zgolj še en pacient, temveč je nanj gledal kot na neke vrste očeta.

Leopoldo Luque | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

"Zanj sem skrbel po operaciji. Ponosen sem na vse, kar sem napravil. Nimam česa skrivati. Pravosodju sem popolnoma na razpolago," je o preiskavi spregovoril Luque: "Psihiatrinja je zahtevala, da pred njegovo hišo ves čas stoji rešilec. Ne vem, kdo je odgovoren, da ga tega dne ni bilo."

"Vse je bilo z moje strani napravljeno, kar je bilo treba. Pri zdravljenju ni bilo napak. Jaz sem mu celo podaljšal življenje z vsem časom, ki sem mu ga namenil. Vsi vedo, kaj sva dala skozi, toda živel je slabo življenje. Ponosem sem, da sem mu stal ob strani v njegovih najhujših trenutkih, ko ni imel nikogar. Ko je bilo z njim vse v redu, so mu bili vsi blizu, toda v težkih trenutkih je imel na razpolago le mene. Tako je bilo vse do njegovega zadnjega trenutka," je skozi solze spregovoril Luque.

A kljub vsej svoji ljubezni se je Maradonin zdravnik znašel v precej velikih težavah, saj bo kot zdravnik odgovoren za Maradonino zdravje moral preiskovalcem marsikaj pojasniti.

Paula Dapena "Zanj že ne!" Šport Mladenka se je uprla minuti molka za Maradono: "Ne za posiljevalca!" maradona krsta Postopek teče Šport Maradona niti v grobu nima miru, zahteva najstnika šokira maradona Tragično in ganljivo Šport Zadnji posnetek razkriva, kakšen človek je bil Maradona
Komentarjev 2
  • reunecor 22:45 30.november 2020.

    www︎.︎Marbie︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

  • Avatar Sarah_Hernandez
    Sarah_Hernandez 20:09 30.november 2020.

    Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček za 28536 €, to spletno delo je preprosto in enostavno, ni mu treba iti v pisarn0. ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

Sorodne novice