Šport > Nogomet
68 ogledov

De Gea zahteval odhod iz Uniteda

juan mata david de gea EPA
Španski reprezentančni vratar je znova zelo blizu odhoda iz Ma

Po pisanju španskih medijev je David De Gea v pogovoru z vodilnimi možmi Manchester Uniteda zahteval, da se mu omogoči selitev k madridskemu Realu in da ne namerava več ostati pri angleškem velikanu.

Prvi poizkus selitve De Gee k Realu je neslavno propadel leta 2015, ko zaradi težav s faxom oba kluba v zadnjih minutah poletnega prestopnega roka nista uspela pravočasno oddati dokumentacije.

Jose Mourinho naj bi se že sprijaznil z odhodom De Gee, po poročanju Špancev pa naj bi kot zamenjavo pripeljal angleškega reprezentanta Joa Harta, ki trenutno brani za Torino kot posojeni nogometaš Manchester Cityja. Portugalec naj bi v posel želel vključiti tudi prihod Alvara Morate in/ali Jamesa Rodrigueza na Old Trafford.

V zadnjih dneh se je sicer veliko govorilo tudi o možnem prihodu Jana Oblaka k Manchester Unitedu. O tem so se razpisali pri Manchester Evening News, novico o prihodu Oblakovih zastopnikov na pogovore v Manchester pa so povzeli tudi številni angleški mediji.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.