Šport > Nogomet
1652 ogledov

Debitiral pri 33 letih, zaustavil velikana in se razjokal

David Martin Profimedia
Junak ni uspel skriti čustev.

Nogometaši West Ham Uniteda so v zadnjem kolu angleške Premier League gostovali na Stamford Bridgu pri Chelseaju in presenetljivo zmagali z 1:0. Junak dvoboja je bil 33-letni vratar David Martin, ki je večkrat zaustavil nalete domačih nogometašev.

Čuvaj mreže, ki je v svoji karieri nastopal za Wimbledon, MK Dons, Liverpool in Millwall, do tokratnega dvoboja še nikoli ni zaigral v Premier League, tokrat pa mu je trener Manuel Pellegrini namenil prednost pred Robertom. In popolnoma zadel z izbiro, saj je Martin nogometaše Chelseaja spravljal v obup.

Po zadnjem sodnikovem žvižgu je vratar padel na kolena in začel jokati. Obkrožili so ga soigralci in mu čestitali za predstavo. Kasneje je Martin splezal tudi na tribuno, v objem pa mu je pritekel oče.

Atletico Madrid - Barcelona
Nedelja, 1.12.2019, ob 20:55 na SK1.

"Neverjetno je. Nikogar nisem izneveril, resnično sem zadovoljen. Z očetom sva bila oba v solzah. On je 21 let igral za West Ham, danes pa me je gledal, ko sem debitiral v Premier League in nesem dovolil, da bi mi Chelsea zabil zadetek. Pred tekmo sem imel veliko tremo, a se je vse skupaj dobro končalo. Jedel nisem dva dni, soigralec Aaron Cresswell se mi je smejal, ker se nisem niti dotaknil hrane na krožniku," je po tekmi povedal Martin.

David Martin | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice