Šport > Nogomet
17587 ogledov

Dve leti po smrti žene nova družinska tragedija

rio ferdinand
Upokojeni nogometni zvezdnik Rio Ferdinand se dve leti po smrti žene sooča z novo družinsko tragedijo.

V 59. letu starosti je bitko z rakom izgubila Janice St. Fort, mama nogometašev Ria in Antona Ferdinanda. To je že druga družinska tragedija v dveh letih za nekdanjega zvezdnika Manchester Uniteda, ki mu je leta 2015 za posledicami raka na dojkah umrla žena. Stara je bila vsega 34 let.

rio ferdinand Ferdinand Šport Po ženini smrti žalost utopil v alkoholu

Ferdinand, ki je po smrti dolgoletne spremljevalke postal samohranilec s tremi otroki, svojo žalost pa je nekaj časa blažil z opojnimi substancami, se ponovno sooča z izgubo ljubljene osebe.

"S strtim srcem oznanjamo, da je po bitki z rakom umrla naša izjemna mama Janice. Vsem nam je bila velik navdih in radi so jo imeli vsi, ki so jo imeli priložnost spoznati. Umrla je v bolnišnici v Londonu, ob njeni postelji pa so bili ljubeči mož Peter in njeni štirje otroci. Bila je predana mama in izjemna babica našim otrokom. Mama je bila srce naše družine. V težkih trenutkih nas je podpirala z nasmejanim obrazom. Njena moč, pogum, humor in prijaznost niso imeli meja," je v uradni izjavi zapisala družina.

Rio in njegova mama sta si bila zelo blizu. Nekdanji angleški reprezentant jo je nekoč označil za "supermamo", leta 2014 pa je v intervjuju povedal: "Ko me je rodila, je bila stara komaj 17 let. Moja mama je zelo močna oseba. Nekoč me je soseda ozmerjala z zamorcem, ona pa je vdrla skozi njena vrata, jo zvlekla ven in jo prisilila, da se mi opraviči.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice