Šport > Nogomet
7311 ogledov

Edini preživeli razkril: "Mudilo se mu je domov, da bi presenetil ženo."

reyes avto Reševalni pas/Twitter To so ostanki Reyesovega avtomobila.
Nogometni svet je v začetku junija pretresla novica o smrti španskega nogometaša Joseja Antonia Reyesa.

Jose Antonio Reyes, nekdanji španski reprezentant in dolgoletni član Seville, ki je v karieri zaigral tudi za Atlético in Real Madrid, je 1. junija umrl v prometni nesreči v domačem kraju Utreri. Star je bil 35 let.

Jose Antonio Reyes Na praznik nogometa Šport Umrl španski nogometni zvezdnik, star komaj 35 let!

Reyes je bil skupaj z brantrancema na poti iz Extremadure v Utrero. V trenutkih pred nesrečo je po ocenah preiskovalcev vozil s hitrostjo 237 km/h.

V nesreči je življenje izgubil tudi sopotnik Jonathan Reyes, medtem ko so Juana Manuela Calderona hudo poškodovanega prepeljali v bolnišnico. Edini preživeli je utrpel 60-odstotne opekline po celem telesu.

Jose Antonio Reyes | Avtor: Profimedia Profimedia

Trojica se je z avtomobilom znamke Mercedes S550 odpravila na pot ob 10.20, nesreča pa se je zgodila ob 11.05. Calderon, ki je sedel na sopotnikovem sedežu, je za španske medije spregovoril o dogajanju tistega usodnega jutra.

"Bili smo dobro razpoloženi, tako kot vedno. Nismo se slikali za instagram, kot smo to pogosto počeli. Joseju Antoniu se je mudilo domov, ker je želel presenetiti žene in hčerko. Mene in Jonathana bi moral odložiti v Utreri. Spomnim se, da je vozil zelo hitro, nato pa kar naenkrat nismo bili več na cesti. Avto je bil v zraku. Leteli smo," je povedal Calderon.

Reyes naj bi z avtomobilom trčil v betonski zid, avto pa naj bi poletel kar 30 metrov visoko. "Dan je bil res prelep. Pogovarjali smo se, kje bomo gledali ligo prvakov. Spominjam se zvoka v avtomobilu, ki nas je opozarjal, da smo preblizu ograji ali sredini cestišča," je dodal Calderon.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.