Šport > Nogomet
65 ogledov

Fabio je zamočil, ne pozna Gerrarda

Fabio Cannavaro, twitter, Steven Gerrard Reševalni pas/Twitter
Nekdanji odlični italijanski branilec Fabio Cannavaro se je poizkušal pokloniti legendarnemu kapetanu Liverpoola Stevenu Gerrardu, a je namesto njegove objavil sliko Franka Lamparda.

Nekdanji najboljši nogometaš sveta Fabio Cannavaro pravi, da goji do Stevena Gerrarda neverjetno spoštovanje (#respect), žal pa ima očitno težave s spominjanjem obrazov.

Gerrard je v soboto odigral svojo zadnjo tekmo na stadionu Anfield, rdeči so resda izgubili proti Crystal Palacu z 1:3, a glavni dogodek je seveda bilo čustveno slovo domačega občinstva od legendarnega kapetana. Po tekmi pa so z vseh strani začeli deževati najrazličnejši pokloni Liverpoolovemu vezistu, med drugimi mu je spoštovanje želel izraziti tudi Cannavaro.

Na socialnih omrežjih twitter in facebook je objavil sporočilo s hashtagi: #stevengerrard, #cannavaro #respect, a na svojo nesrečo je zraven objavil fotografijo iz leta 2002, ko sta se srečali reprezentancii Italije ter Anglije. Na njej je v dvoboju s ... Frankom Lampardom. Država bo že prava, tudi igralno mesto, zmoti le obraz. Oba nekdanja člana angleške izbrane vrste, Gerrard je v reprezentanci zbral 114, nastopov, Lampard pa 106, se po koncu aktualne sezone selita v ZDA. Morda je to zmedlo nekdanjega italijanskega branilca.

Cannavaro je po ugotovljeni zmoti fotografijo hitro odstranil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.