Šport > Nogomet
20 ogledov

Gerrard zavrnil igranje v Ligi prvakov

steven gerrard EPA
Legendarni vezist Liverpoola Steven Gerrard je priznal, da je lani zavrnil ponudbo za igranje v Ligi prvakov.

Steven Gerrard je otrok Liverpoola. Angleški vezist je pri redsih preživel celotno svojo kariero in v tem času zavrnil nekaj mamljivih ponudb za igranje v tujini. ''Lani sem imel priložnost za odhod,'' je povedal Gerrard in dodal: ''Šlo je za klub v Ligi prvakov, ki ne igra v Premier ligi, vendar me ni mikalo. To sem že dal skozi.''

Gerrard si želi, da bi njegov soigralec Luis Suárez ostal na Anfieldu, čeprav se za Urugvajca zanima londonski Arsenal. ''Mislim, da je Luis edina oseba, ki ve, kaj se dogaja. Sprejeti mora veliko odločitev in kot njegov soigralec mu moram izkazati spoštovanje ter mu dati čas, da sprejme to odločitev. Vsi vedo, kako visoko ga cenim in kako si želim, da bi ostal,'' je povedal Gerrard.

Cilji je vrnitev v Ligo prvakov

Angleški veteran je odločen, da kar se da dobro izkoristi zadnjih nekaj let svoje kariere in Liverpoolu pomaga nazaj v Ligo prvakov. ''Imam še nekaj let, ki jih moram čim bolj izkoristiti. Govorim o lovorikah in vrnitvi v Ligo prvakov. To je moj osebni izziv. Odkar nismo v Ligi prvakov, to ni več isti klub, saj je težko privabiti vrhunske nogometaše. Verjamem, da bo klubska zgodovina - pravkar smo bili na turneji, kjer si nas je v 10 dneh ogledalo skoraj četrt milijona ljudi - pomagala pri tem. Moramo se prebiti nazaj med najboljše štiri ekipe in se uvrstiti v Ligo prvakov. Nogometaši, ki bodo klub popeljali nazaj v Ligo prvakov, bodo izkusili največje noči svoje kariere, saj so evropske tekme pred temi navijači drugačne kot kjerkoli drugje,'' je zaključil Gerrard.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.