Šport > Nogomet
39 ogledov

Guardiola nespretno užalil svoj klub

pep guardiola EPA
Španski nogometni strateg Pep Guardiola bo prvič v trenerski karieri sezono končal brez osvojene lovorike.

Prva sezona v angleški Premier League se za Pepa Guardiolo ni iztekla po pričakovanjih, saj z Manchester Cityjem ni osvojili nobene lovorike, prav tako pa nima zagotovljenega četrtega mesta na lestvici, ki prinaša kvalifikacije za Ligo prvakov
Meščani bodo španskemu strategu, ki si je v Barceloni in Münchnu pridobil status enega najboljših trenerjev na svetu, omogočili popravni izpit, česar se v "velikih klubih", kakršna sta bila omenjena predhodnika, ne bi mogel nadejati.

"Če bi se v takšni situaciji znašel v velikem klubu, bi me odpustili. Letel bi. Zagotovo," je nespretno izjavil Guardiola in nenamerno užalil podpornike angleškega prvoligaša.

"Pri Barceloni ali Bayernu moraš zmagati z veliko razliko. Če ne, ne dobiš druge priložnosti. Tukaj sem dobil drugo priložnost in poskušal jo bom izkoristiti," je pojasnil 46-letnik, znan kot serijski osvajalec največjih lovorik. Opazka o velikih klubih je močno odmevala na družabnih omrežjih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.