Šport > Nogomet
23 ogledov

Handanovićev agent nalil čistega vina

samir handanović Profimedias Najbolje plačani Slovenec v Italiji je Samir Handanović.
Agent slovenskega vratarja Federico Pastorello je zanikal, da naj bi bil Samir Handanović pred prestopom v angleško Premier League.

Nekdanji slovenski reprezentant Samir Handanović po koncu letošnje sezone Serie A ni skrival razočaranja, da si Inter, katerega član je od leta 2012, ni priigral vstopnice za prihodnjo sezono Lige prvakov.

''Imam sklenjeno pogodbo, a v nogometu nikoli ne veš. To, da ne bomo igrali v Ligi prvakov, je zame velik udarec. Liga prvakov bo vedno moj glavni cilj,'' je nedavno dejal Handanović, ki je pred štirimi meseci pogodbo z Interjem podaljšal do leta 2019.

Kljub podaljšanju dogovora pa so bile govorice, da naj bi Handanović po štirih letih zapustil Milano, vse glasnejše.

Slovenskega reprezentanta si želijo pri Manchester Unitedu, Manchester Cityju in Arsenalu, seznamu zainteresiranih strategov pa se je pridružil še novopečeni trener Chelseaja Antonio Conte.

Italijanski rožnati časnik La Gazzetta dello Sport je pred dvema dnevoma poročal, da se je direktor Interja Piero Ausilio mudil v Londonu, kjer naj bi potekala pogajanja z dvema premierligaškima kluboma. Cena slovenskega vratarja naj bi znašala od 12 do 15 milijonov evrov. Prav tako ni skrivnost, da ima Inter v rokavu tri imena, ki bi lahko nasledila Handanovića.

samir handanović | Avtor: Profimedias Profimedias
Povsem drugačno sliko pa je medijem predstavil Handanovićev agent Federico Pastorello, ki je za FCInterNews dejal, da si želi 31-letnik svojo kariero nadaljevati v Milanu.

''Nobene novice ni,'' je zatrdil Pastorello. ''Fant ima močno osebnost in s svojimi besedami je samo izrazil razočaranje, ker z Interjem ne bo mogel igrati v Ligi prvakov. Ni mu všeč, da se ne bo mogel udeležiti tega tekmovanja. Razočaran je in to je povedal naglas. Takšen pač je, on je zelo iskren fant,'' je dodal agent in zanikal, da je dogovor o prestopu praktično sklenjen.

''Lahko vam brezpogojno zanikam, da je možnost prodaje velika. Pred nekaj meseci je podaljšal pogodbo, ko se je ta iztekala. Samir je zelo vesel, da je podaljšal. Želi si še naprej nositi dres Nerazzurrov. Kar zadeva njegove besede, mislim, da je razočaranje povsem normalno, saj niso dosegli zastavljenega cilja, da bi sezono končali med tremi najboljšimi ekipami. Čudno bi bilo, če ne bi bil razburjen. Handanović je nogometaš brez filtra. Ničesar ni rekel narobe. Handa noče zapustiti Interja,'' je zatrdil Pastorello.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.