Šport > Nogomet
371 ogledov

Hrvati prepričani: "Kek bo podpisal do konca tega tedna!"

Matjaž Kek Anže Petkovšek Matjaž Kek, novi selektor Slovenske nogometne reprezentance.
Slovenski selektor naj bi se vendarle preselil v hrvaško prestolnico.

Matjaž Kek bo do konca tega tedna podpisal pogodbo z Dinamom, zatrjuje hrvaški portal 24sata, ki se sklicuje na "ekskluzivne informacije".

Omenjeni medij dodaja, da Kek usklajuje še zadnje podrobnosti ločitve z Nogometno zvezo Slovenije in da bo z Zagrebčani podpisal pogodbo do poletja 2023 ali poletja 2024.

"Sem na dopustu z družino, v sredo se vračam v Slovenijo. Ne morem ničesar komentirati, takšen je dogovor z NZS. Najprej moram rešiti vse z njimi," je za 24sata v torek zvečer povedal Kek in se le nasmejal ob namigu hrvaških novinarjev, da ga kmalu pričakujejo v Zagrebu.

Matjaž Kek Razkrite številke Šport Dinamo Keku ponuja precej več kot NZS, lobirajo tudi gospodarstveniki

Znana naj bi bila tudi že višina Kekove plače. Ta naj bi letno znašala 560.000 evrov, kar je manj od prvotnih informacij, ki so omenjale okrog 800 tisočakov na sezono. 

Matjaž Kek | Avtor: Anže Petkovšek Radenko Mijatović, predsednik NZS in Matjaž Kek, novi selektor Slovenske nogometne reprezentance. Anže Petkovšek

Kekov predhodnik na klopi Dinama Nenad Bjelica je letno v žep pospravil 1,2 milijona evrov, prav nestrinjanje z zmanjšanjem izplačil ob epidemiji covida-19 pa je vodilo do odhoda uspešnega strokovnjaka.

Matjaž Kek Je to konec? Šport Kek sredi medijskega cirkusa: "Mati mila, začelo se je!"

Za Bjelico je Dinamo krajše obdobje vodil Igor Jovičević, sedaj pa kot začasna rešitev hrvaške prvake vodi Zoran Mamić, brat kontroverznega funkcionarja Zdravka Mamića.

Kek za vodenje Slovenije na leto v žep pospravil okrog 250.000 evrov. Dinamova ponudba je tako precej bolj donosna, a je tudi služba na vroči zagrebški klopi precej manj zanesljiva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.