Šport > Nogomet
10045 ogledov

Hrvati se čudijo Kekovi reakciji

Matjaž Kek EPA Matjaž Kek.
Slovenski trener na klopi hrvaških prvakov je na svoj način sprejel zadetek svoje ekipe na tekmi kvalifikacij za Ligo prvakov.

Rijeka je v sredo na gostovanju v Salzburgu prišla do ugodnega izida (1:1) za povratno tekmo 3. predkroga elitnega evropskega tekmovanja. Ključni gol v gosteh so Hrvati zabili v 30. minuti, po natančnem predložku Stefana Ristovskega je z glavo zabil Mario Gavranović.

Matjaž Kek Kvalifikacije LP Šport Kek: Imamo pole position

Igralci in okrog 2000 navijačev Rijeke so prešerno proslavljali zadetek, medtem pa je Matjaž Kek stoično prenašal razburljive trenutke. Celotna klop hrvaških prvakov je skočila na noge, štajerski strateg pa ni pokazal nobenih čustev.

Takšna reakcija za Keka sicer ni nič čudnega. Hrvaški kolegi na portalu 24sata so prispevek o Kekovi potezi naslovili s parafrazo refrena ponarodele pesmi Miša Kovača "Svi pjevaju, ja ne čujem" ("Vsi pojejo, jaz ne slišim").

Vsekakor je gol Gavranovića velik kapital za Rijeko, ki bo 4. predkrog naskakovala prihodnjo sredo na Rujevici. Tam, kjer igra svoje domače tekme med prenovo Kantride, Kekovo moštvo ne pozna poraza.

via GIPHY

 

Komentarjev 2
  • exante62 08:50 28.julij 2017.

    Pa saj je samo (precenjena) igra! Kek jim je naložil nalogo in navodila, kako jo naj opravijo... Kako bi pa zgledalo, če bi se vsak šef veselil, da njegovi podrejeni opravijo delo, za katerega so itak preplačani?

  • Matevž Novak 16:27 27.julij 2017.

    Saj on je isto reagiral, ko je vodil slovensko reprezentanco :)