Šport > Nogomet
2289 ogledov

Ibrahimović napovedal "veliko oznanilo"

Ibrahimovića in Raiolo so pred restavracijo pričakali predstavniki sedme sile.
Švedski napadalec Zlatan Ibrahimović je z agentom Minom Raiolo obiskal kitajsko restavracijo, kjer sta se mudila več ur. Beseda naj bi tekla o prihodnosti 35-letnega nogometaša.

Zlatan Ibrahimović se zaradi poškodbe kolena ni odločil za podaljšanje pogodbe z Manchester Unitedom in tako po enem letu spet postal prost nogometaš. Ugibanja o tem, kje naj bi nadaljeval kariero, so v polnem zagonu, napadalec pa izkoristi vsako priložnost za dolije olje na ogenj bolj ali manj verjetnim govoricam.

Predstavniki sedme sile so Ibrahimovića ujeli med zapuščanjem kitajske restavracije v središču Manchestra, kjer je imel štiriurni prijateljsko/poslovni sestanek z agentom Minom Raiolo. Napadalec je britanskim novinarjem zaupal, da lahko v kratkem pričakujejo "veliko oznanilo" glede njegove prihodnosti. 

Veteran ima za seboj uspešno kampanjo v dresu angleškega velikana, saj je dosegel 28 golov na 46 tekmah in ostaja zaželena roba med številnimi največjimi klubi na svetu.

V svoji karieri je igral na Švedskem, Nizozemskem, v Italiji, Španiji, Franciji in Angliji, odločitev o tem, kje bo poiskal nov izziv, pa naj bi sporočil v bližnji prihodnosti.

 

The One and Only #minoraiola

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 08:54 14.julij 2017.

    Pridi k Olimpiji :) :) :) Če ne pa upam, da ostaneš v Evropi! VELIKI IBRA!

Sorodne novice