Šport > Nogomet
22 ogledov

Iličić: "Ne vem, kaj se dogaja"

Josip Iličić je skupaj s Javierjem Pastorejem, oba sta v sezoni zadela po štirik
1/6
Žurnal24 main
Josip Iličić je v dresu Palerma proti Bologni zabil že svoj četrti gol v italijanski serie A. Po novi zmagi je italijanskim novinarjem zaupal, da ima še skrite rezerve.

22-leti slovenski nogometni reprezentant Josip Iličić je v 24. minuti 7. kroga italijanske serie A proti Bologni dosegel nov evrogol. Po silovitem strelu s 25 metrov je žoga končala pod prečko. Jojo je v dresu Palerma v šesti tekmi zabil že svoj četrti gol. Kranjčan po novi blesteči predstavi ni mogel skriti zadovoljstva: "Sploh ne vem, kaj se v zadnjih dveh mesecih dogaja v mojem življenju. Zelo sem vesel, da je gol zabil tudi Bačinović."

Iličić, ki skupaj z Bačinovićem velja za najboljši nakup v elitni italijanski ligi v novi sezoni, je pred reprezentančnim premorom zadel proti Interju, Juventusu in Fiorentini, v nedeljo pa še svoj drugi zadetek pred domačimi navijači. "Vesel sem, da sem zadel tudi po premoru. Sem izjemno motiviran, še bolj vesel pa sem, da ekipa igra dobro in da se naša forma vzpenja. Upam, da so se zmage šele začele. Mislim, da gremo lahko še korak naprej. Še vedno vidim veliko prostora za izboljšave, tako v moji igri, kot v igri ekipe,“ je takoj po zmagi nad Bologno s 4:1 italijanski sedmi sili dejal nekdanji igralec Interblocka in Maribora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.