Šport > Nogomet
17 ogledov

"Iličić še ni član Fiorentine, smo pa blizu"

Iličić Alessio Cracolici Catania Palermo Serie A derbi novinar Instagram
Italijanski TuttoMercatoWeb navaja izjavo predsednika Palerma Maurizia Zamparinija, da je Josip Iličić že član Fiorentine. Iličićev agent Amir Ružnić je za zurnal24.si to zanikal.

Maurizio Zamparini je tudi javno spregovoril o prestopu slovenskega nogometnega reprezentanta iz Palerma v Fiorentino.

"Iličić je član Fiorentine,“ je dejal človek, ki v Palermu odloča o vsem in ki je dejal, da Iličića po izpadu kluba v Serio B ne bo mogoče zadržati na Siciliji.

Novico smo preverili pri Iličićevem agentu Amirju Ružniću, ki je zanikal, da bi Jojo že podpisal novo pogodbo. "Ni še član Fiorentine. Smo pa zelo blizu podpisa. Upam, da se bo to zgodilo najpozneje v dnevu ali dveh," pravi Ružnić in pritrjuje, da se zatika pri denarju: "Vedno se zatika pri denarju. O številkah ne bom govoril. Lahko povem, da je Zamparini zelo časten človek, ampak vztrajen in ima svoje principe. Menim, da da na koncu ne bo težav. Tudi sam je Jojotu obljubil, da ga bo pustil iz kluba."

Čeprav je Zamparini ves čas zatrjeval, da Iličića za manj kot 15 milijonov evrov ne da, pa naj bi za nekdanjega člana Maribora in Interblocka na koncu iztržili 10 milijonov evrov, pišejo italijanski mediji.

Iličić naj bi z vijoličastimi, ki so v minuli sezoni zasedli četrto mesto v Serie A in si priigrali nastop v Evropski ligi, podpisal štiriletno pogodbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.