Šport > Nogomet
41 ogledov

Illarramendi kot Batman dražil bika

asier illarramendi karneval baski Marca.com
Španski nogometaš Asier Illarramendi se je opravičil Real Madridu, potem ko so ga televizijske kamere ujele, kako oblečen v Batmanov kostum na baskovskem pustnem festivalu izziva nejevoljnega bika.

Španski nogometni velikan Real Madrid je sprejel opravičilo Asierja Illarramendija, ki se je udeležil tradicionalnega pustnega rajanja v domači baskovski pokrajini in ogrožal svoje zdravje.

"Imamo pravila znotraj slačilnice, denimo, da ne smeš smučati in početi ostalih nevarnih reči, ne vem, če sem spadajo tudi bikoborbe. Opravičil se je in mislim, da tega ne bo storil nikoli več," je na sobotni novinarski konferenci dejal trener Carlo Ancelotti.

Na spletnem portalu YouTube se je pojavil posnetek 24-letnega obrambnega vezista, ki na festivalu v Azpeitii poskakuje okrog bika, in to našemljen v priljubljenega stipovskega in filmskega junaka.

Illarramendi se na posnetku pojavi ob 0:14:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.