Šport > Nogomet
17 ogledov

Inter: "Mi smo z Marsa!"

Hvalnice Interju v italijanskem tisku ne ponehajo. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
"Mega Inter: Mi smo marsovci!" in "Balotelli pokvaril zabavo!" sta le dva izmed barvitih naslovov, s katerimi so dan po veliki zmagi Interja nad Barcelono v Ligi prvakov postregli mediji v Italiji.

Če je italijanski športni dnevnik La Gazzetta dello Sport pred prvo tekmo polfinala Lige prvakov med Interjem in Barcelono z marsovcem primerjal napadalca Barçe Lionela Messija, se je po fantastičnem rezultatu (3:1) za Nerazzurre slika povsem obrnila. Zdaj so na planetu Mars doma José Mourinho in njegovi varovanci.

Barack Obama je obljubil Mars v naslednjih 30 letih. Pozen bo – Inter je tam pristal že včeraj. Če je Barcelona z Marsa, potem si Mourinhova ekipa zasluži državljanstvo istega planeta.
Luigi Garlando, La Gazzetta dello Sport

"Mega Inter: Mi smo marsovci," se je bleščala naslovnica milanskega dnevnika. "Barack Obama je obljubil Mars v naslednjih 30 letih. Pozen bo – Inter je tam pristal že včeraj. Če je Barcelona z Marsa, potem si Mourinhova ekipa zasluži državljanstvo istega planeta," je zapisal novinar Luigi Garland.

V petju hvalnic milanskemu moštvu ni zaostajal niti rimski Corriere dello Sport, ki meni, da je Inter z eno nogo že v madridskem finalu. "Legenda Inter," se je glasil naslov v njihovem časopisu, skupaj z besedami:

"Sijajna zmaga s 3:1 nad svetovnimi prvaki Barcelono. Finale Lige prvakov je zdaj bližje," so zapisali. Kljub vsemu pa nikomur ni ušel incident Maria Balotellija, ki je na žvižge navijačev odgovoril z gestikulacijami, na koncu tekme pa jezno slekel dres in ga vrgel na travo San Sira. "Balotelli je pokvaril zabavo," so dejali v Gazzetti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.