Šport > Nogomet
984 ogledov

Je to znak, da Ronaldo zapušča Torino?

Cristiano Ronaldo twitter
Pri slovitem Portugalcu so se oglasili selitveni tovornjaki.

Cristiano Ronaldo je po poročanju številnih medijev blizu odhoda iz Torina. Za Juventus je igral zadnja tri leta, a se zdi, da bo kmalu zapustil belo-čne. Govorice je utrdila še nova vest. Sinoči so namreč fotografirali številne tovornjake, ki so nalagali dragoceni vozni park Portugalca, nato pa odpeljali v neznano smer.

Ronaldo je znan kot zbiratelj luksuznih vozil, svojo kolekcijo pa je leta 2018 iz Madrida pripeljal v Torino, ko je Juventus za njegove usluge odštel 120 milijonov evrov. Portugalski zvezdnik ima v svoji lasti sicer dva Bugattija, McLaren Senno, Ferrari F12 TDF, Mercedes klase G Brabus, še prejšnji teden pa je za 1.6 milijona evrov nabavil Ferrari Monzo SP2.

Cristiano Ronaldo Ronaldo 'šopingiral' Šport K Ferrariju prišel le na obisk, nato navdušen kupil to zver

Njegova vozila naj bi odpeljalo podjetje iz Lizbone.

Do zdaj je za Juventus odigral 132 tekem in dosegel 101 zadetek, zadnjega ob zmagi nad Interjem s 3:2, ko je Stara dama še obdržala možnosti, da tudi v naslednji sezoni zaigra v ligi prvakov. A Juventus je v tej sezoni ostal brez Scudetta, po devetih letih je njegovo dominacijo prekinil prav Inter.

Zaradi neuspešne sezone se pričakuje odhod trenerja Andree Pirla, sredino pa bo moralo zamenjati tudi kar nekaj zvezdnikov. Med njimi naj bi bil kot veteran in najdražji nogometaš kluba uvrščen tudi Ronaldo. Ta na leto zasluži 30 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.