Šport > Nogomet
329 ogledov

Kahn razkril, ali namerava Bayern pripeljati Haalanda

Erling Braut Haaland Profimedia
Kahn je odpisal možnost snubitve Haalanda pri Bayernu.

Šef nemškega nogometnega prvaka Bayerna iz Münchna Oliver Kahn je odpisal možnost, da bi klub v poletnem prestopnem roku snubil mladega norveškega zvezdnika Erlinga Haalanda, potem ko naj bi po nekaterih ugibanjih medijev klub nameraval zapustiti prvi zvezdnik ekipe Robert Lewandowski. Klub si po njegovem Haalanda ne more finančno privoščiti, prioriteta pa še vedno ostaja podaljšanje pogodbe s poljskim napadalcem.

Bayern sicer pozorno spremlja razvoj 21-letnega Haalanda. "Seveda gre za odličnega napadalca in izjemno zanimivega nogometaša za prihodnost," je za nemško nogometno oddajo Doppelpass dejal Kahn. "A dejstvo je, da je zahtevana odškodnina in plača precej oddaljena od tega, kar imamo mi v mislih." Norvežan je namreč trenutno član nemškega konkurenta Borussie iz Dortmunda, ki pa zanj zahteva previsoko odškodnino.

Kahn je medtem napovedal, da se bo klub iz bavarske prestolnice osredotočil na dogovor o podaljšanju pogodbe z napadalcem Lewandowskim. Ta ima pogodbo do junija 2023, vendar je Kahn potrdil, da se s Poljakom že dogovarja o prihodnosti. "Želimo si, da pri Bayernu ostane kar se da dolgo," je sporočil.

Za Haalanda sicer vlada veliko zanimanje, po pisanju otoških medijev ter slovitega "insiderja" Fabrizia Romana naj bi bil najbližje prestopu k Manchester Cityju, zagreta pa naj bi bila tudi Barcelona in madridski Real, s katerima se ga že dalj časa povezuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice