Šport > Nogomet
1391 ogledov

Tako slovenščino obvlada velenjski Kamerunec

john mary YouTube
Nogometaše Rudarja v 12. krogu Prve Lige TS čaka tekma z Mariborom.

V 12. krogu Prve Lige TS se bosta v Velenju pomerila domači Rudar, trenutno tretja ekipa prvenstva, in aktualni državni prvak iz Maribora, ki ima na drugem mestu prvenstvene lestvice dve točki manj od vodilne Olimpije.

Velenjčani so neporaženi na zadnjih štirih tekmah domačega prvenstva, niz bodo želeli podaljšati tudi prori favoriziranemu nasprotniku.

"Vemo da je Maribor zelo kvaliteten nasprotnik, saj igrajo v Ligi prvakov in so državni prvaki a vseeno imamo mi za to tekmo svojo računico in bomo v tekmo vstopili optimistično, saj smo v nizu štirih zaporednih tekem brez poraza," je za spletno stran kluba povedal Damjan Vuklišević in navijače pozval, naj se tekme udeležijo v čim večjem številu. 

Podpornike velenjskega prvoligaša je nagovoril tudi Kamerunec John Mary in navdušil z znanjem slovenskega jezika. "Dragi navijači. Pridite in navijajte za nas v petek na tekmi z Mariborom. Skupaj do nove zmage! Hvala vam. Srečno, Rudar. Gremo, fantje," je dejal 24-letni napadalec.

Mary se je Rudarju pridružil konec julija 2016.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice