Šport > Nogomet
123 ogledov

Kamplovo dekle na sodišču

kevin kampl bayer leverkusen Profimedias
V nemškem Düsseldorfu poteka sojenje zaradi incidenta, katerega je pred dvema letoma posredno zakuhal slovenski nogometni reprezentant Kevin Kampl.

Kevin Kampl in njegovo dekle Vanessa sta se leta 2015 udeležila rojstnodnevne zabave v neki nemški diskoteti. Kampl, takrat član Borussie Dortmund, se je med sprehodom na plesišče zaletel v 31-letno žensko, ki je polila pijačo. Ker tega ni opazil, je nemoteno nadaljeval svojo pot.

Kamplovo dekle je 31-letnico, ki jo nemški mediji imenujejo Miriam A., vprašala, kaj se je zgodilo, nakar ji je ta zabrusila: "Ti, ku**a, nimaš pojma, kaj se dogaja tukaj." Za nameček je po njej polila pijačo in ko ji je Vanessa želela vrniti, ji je v glavo vrgla kozarec.

"Kevin ni opazil, kaj se je zgodilo. Bila je zelo jezna. Ponudil sem ji nadomestno pijačo, vendar je ni želela," Kamplovega dobrega prijatelja citira nemški Bild.

Slovenski reprezrentant se tokratnega zaslišanja ni udeležil. "Že lani so me pozvali na pričanje, vendar jaz nisem videl, kaj se je zgodilo, zato moja izjava ni uporabna. Dejstvo je, da je Vanessa v obraz dobila kozarec," je pojasnil 26-letni vezist.

Miriam A. je osumljena povzročitve hujše telesne poškodbe, saj je Kamplova izbranka utrpela zlom nosu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.