Šport > Nogomet
5823 ogledov

Katanec: "V nedeljo bo moja zadnja tekma"

srečko katanec selektor slovenija anglija
Slovenski selektor je po porazu proti Angliji napovedal svoje slovo od reprezentance.

Srečko Katanec je po dvoboju z Anglijo v pogovoru za RTV SLO dejal, da ne bo več vodil nogometne reprezentance Slovenije. "V nedeljo je moja zadnja tekma," je povedal selektor.

Harry Kane Jan Oblak Anglija Slovenija Wembley Kazalo je odlično Šport Kane v 94. minuti zaprl vrata v Rusijo

Katanec je bil zadovoljen s predstavo na Wembleyu, kjer je Slovenija klonila po golu Harryja Kana v 94. minuti. "Fantom sem po tekmi dejal, da so lahko ponosni. Tekmo so odigrali odlično, poraza si nismo zaslužili. Morali smo zmagati, tako smo igrali, posledično se to zgodi. Če ne bi lovili zmage, ne bi delal takšne menjave. Poraza si nismo zaslužili. Nogomet je včasih surov. Svetovnega prvenstva na žalost ne bo, toda fantje si zaslužijo vse pohvale."

Slovenija je v Londonu pokazala najboljšo predstavo na gostovanjih v teh kvalifikacijah. "Igrali smo tako, kot smo si zamislili pred tekmo. Blokirali smo jih dobro, izrazite priložnosti niso imeli. V drugem polčasu smo bili absolutno boljši in si nismo zaslužili izgubiti," je srečanje pokomentiral Katanec.

"Rezerve imamo še kolikor hočete. Če bodo nekateri fantje imeli ustrezno minutažo v klubih, bi lahko bili še boljši."
Srečko Katanec

Nekdanji selektor Makedonije in ZAE je prepričan, da je pred slovensko reprezentanco svetla prihodnost. "Prepričan sem bil, da z Angleži lahko igramo. Rezerve imamo še kolikor hočete. Če bodo nekateri fantje imeli ustrezno minutažo v klubih, bi lahko bili še boljši. Imeli bi večjo samozavest. Jaz vidim svetlo prihodnost, kako se bodo pa fantje razvijali, bomo pa videli."

Komentarjev 5
  • majda26 16:43 06.oktober 2017.

    MISLIM DA JE SELEKTOR KATANEC NAREDIL VSE KAR JE BILO V NJEGOVI MOCI PAC SMO IMELI SMOLO CEPRSV NISO SLABO IGRALI.......MAJDA

  • Avatar Leon
    Leon 10:27 06.oktober 2017.

    Katanec je pozval navijače naj ga pridejo bodrit proti Škotski ! Ha,ha,ha,ha,.........

  • Kojak 09:05 06.oktober 2017.

    Minimaxi... škoda ker nisi ti selektor.