Šport > Nogomet
23 ogledov

Kdo bo nasledil Čeferina?

NZS Saša Despot
Na Brdu pri Kranju se je na svoji drugi seji sestala volilna komisija, ki je obravnavala prispele kandidature za prihajajoče volitve za predsednika in podpredsednike Nogometne zveze Slovenije (NZS).

Med veljavnimi kandidaturami, ki so prestale preizkus skladnosti vloženih kandidatur s statutom NZS in pravilnikom o volitvah in razrešitvah voljenih organov NZS, je volilna komisija z žrebom določila seznam z imeni kandidatov za predsednika NZS in seznam z imeni kandidatov za podpredsednike NZS.

Na seznamu kandidatov za predsednika NZS sta Matjaž Nemec, ki ga je predlagala MNZ Nova Gorica, in Radenko Mijatović, ki so ga predlagale MNZ Gorenjske Kranj, MNZ Lendava, MNZ Ljubljana, MNZ Ptuj in Zveza nogometnih sodnikov Slovenije.

Za podpredsednike pa bodo kandidirali Bojan Prašnikar, Franc Kopatin, Milan Jarc, Stanko Glažar, Danilo Kacijan in Franci Zavrl.

Volitve za predsednika in štiri podpredsednike NZS bodo 15. decembra na zasedanju skupščine NZS na Brdu pri Kranju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.