Šport > Nogomet
10280 ogledov

Kek postavil zanimiv pogoj

matjaž kek
Slovenija bo prihodnji teden dobila novega nogometnega selektorja in njegovega prvega pomočnika.

Matjaž Kek bo uradno postal selektor slovenske nogometne reprezentance v torek zvečer, po seji izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije, poroča danes Sportal, ki dodaja, da je 57-letni Kek za eno od zahtev za vrnitev na selektorsko mesto postavil igranje tekem v Mariboru. Njegov pomočnik bo Igor Benedejčič, pa navaja EkipaSN.

liga narodov Slovenija - Bolgarija Še teden dni Šport Naslednji selektor že znan

Sportal piše, da "ni več niti kančka dvoma, kdo bo naslednji selektor članske slovenske nogometne reprezentance". Keka bodo uradno ustoličili v torek zvečer na IO NZS, s tem pa bo postal tretji povratnik na klop slovenske izbrane vrste. Nekdanji trener hrvaškega prvoligaša Rijeke je slovensko klop zapustil leta 2011.

Mariborčan naj bi postavil precej pogojev pred privolitvijo v dogovor. Po poročanju Sportala je 57-letni Mariborčan vztrajal pri tem, "da bo polovico reprezentančnih tekem v prihodnosti gostil Maribor."

EkipaSN pa trdi, da bo Kekov prvi pomočnik Benedejčič, ki je vodil Slovenijo na zadnjih dveh tekmah v Ligi narodov. Benedejčič je sicer veljal za prvega favorita za prevzem mlade slovenske reprezentance, ob Kekovem imenu pa so se kot kandidati za prvega pomočnika omenjali drugi, a je prišlo do preobrata. Benedejčič je kot začasni selektor prepričal vse, dobil je tudi "izjemno pozitivne ocene medijev in javnosti", piše edini slovenski športni dnevnik.

žreb Uefa UEFA Šport To so bobni za kvalifikacije Eura 2020
Komentarjev 7
  • Žurnalček 11:51 23.november 2018.

    So tekme nižje gledanosti in so tekme večje gledanosti . Ker nogomet živi od denarja , bi moralo biti edino merilo , pričakovano število gledalcev. Če tekma ni zanimiva , da se napolnijo Stožice , je prav , da se ...prikaži več odigra tam , kjer pričakujejo poln njihov stadion . 5000gledalcev , zakaj ne bi bila v Celju al pa 2000 v Trbovljah .

  • mari87 17:01 22.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam šef. obiščite tukaj=====>>>> www.WebJob33.Com

  • marko345 16:34 22.november 2018.

    Ta pogoj Keka je popolnoma nesprejemljiv. Po tem, če bi bil novi selektor npr. iz Trbovelj, bi tudi morali 1/2 tekem igrati v Trbovljah. O tem pač selektor ne more odločati. Pa saj so še stadioni in gledalci v Celju, ...prikaži več Kopru, Novem mestu itd. Že na začetku traparija, slabo nam kaže.

Sorodne novice