Šport > Nogomet
57 ogledov

Kirm spet v domžalskem dresu

Andraž Kirm
Andraž Kirm je povratnik v rumeno družino, hkrati pa tudi nekdanji članski reprezentant Slovenije.

Andraž Kirm je v domžalskem dresu že odigral štiri sezone, nato pa si z odličnimi igrami priigral prestop v poljsko Wislo. Sledil je odhod k nizozemskemu Groningenu, nato je bil član ciprske Omonie, nazadnje pa je nastopal v dresu ljubljanske Olimpije.

"Zelo sem vesel, da smo z Andražem spet združili moči. Skupaj smo bili že zelo uspešni in vsekakor nam lahko pomaga pri preboju na mesta, ki vodijo v Evropo, kar ostaja osnovni cilj sezone. Kirm je igralec, ki je ogromno dal tako NK Domžale kot predvsem slovenski reprezentanci. Premore kvaliteto in je kot vedno odlično pripravljen," je po sklenjenem dogovoru povedal športni direktor Matej Oražem.

Uefa Šport Slovenskim klubom več kot pol milijona evrov

"Izredno sem vesel vrnitve v rumeno družino, v klub, kjer sem preživel zelo lepo obdobje. Zahvalil bi se vodstvu kluba, da mi je že v vsem tem vmesnem času omogočilo treninge z moštvom, zdaj pa smo se tudi dogovorili za sodelovanje. Komaj že čakam, da se vrnem v tekmovalni ritem, še posebej pa me veseli, da se bo to zgodilo ravno v dresu z domžalskim grbom," je ob tem dejal 33-letni Kirm.

V Domžalah pa se zapleta okrog primera Agim Ibraimi, ki tako še ne bo mogel zaigrati za domžalsko moštvo. Športni direktor Oražem je razkril še nekaj podrobnosti. "Andraž nam bo zelo hitro prišel prav, kajti primer Ibraimi na žalost še ni zaključen. Nogometna zveza je poslala prošnjo za ponovno vsebinsko odločanje o primeru, do katerega v preteklih dveh tednih ni prišlo. V kolikor bo prošnja ponovno zavržena, bo moral Ibraimi pravico iskati na Mednarodnem arbitražnem sodišču za šport v Lozani."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.