Šport > Nogomet
18 ogledov

Mama izdala: Klicali so ga ''Cmera''

cristiano ronaldo EPA
Dolores Aveiro, mama Cristiana Ronalda, je razkrila, da je bil nogometaš Real Madrida v otroštvu znan pod dvema različnima vzdevkoma.

Mama Cristiana Ronalda je razkrila nekaj anekdot o otroštvu svojega sina, ki velja za enega izmed najboljših nogometašev na zemeljski obli. Dolores Aveiro je v intervjuju za argentinski časopis Clarín povedala, da so Cristiana v otroštvu klicali ''Cmera'', saj je, kot je povedala, pogosto jokal, če mu soigralci niso podali žoge.

''Točil je krokodilje solze, če mu niso podali, če je zgrešil na gol ali če niso igrali tako dobro, kot si je želel,'' je povedala Dolores.

V biografiji Luce Caiolija z naslovom Cristiano Ronaldo: Historia de una ambición sin límites je mama portugalskega nogometaša razkrila, da je bil znan tudi pod vzdevkom ''Mala čebelica'', to pa zato, ker je tako kot čebela brez prestanka tekal po igrišču. ''Njegov drugi vzdevek je bil mala čebelica, saj je vedno tekal po zelenici. Celo tekmo je šprintal po celem igrišču,'' je povedala mama napadalca Real Madrida.

Portugalskega reprezentanta so tudi kasneje, ko je že krojil vrh svetovnega nogometa, na igrišču večkrat premagale solze. Čeprav ga stara navada včasih še spremlja, pa je vzdevek ''Cmera'' odšel v pozabo. Ronaldo ima dandanes raje vzdevek CR7.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.